Aweg 11A-16 - Woldring Verhuur Aweg 11A-16 - Woldring Verhuur
Aweg 11A-16  /  Groningen
Niet beschikbaar

INCLUSIEF: GAS, WATER EN ELEKTRISCH, INTERNET: mooie, gezellige studio van 20 m2 gelegen op een toplocatie. De gedeeltelijk gemeubileerde studio is voorzien van een eigen keuken, douche en wastafel. De studio beschikt daarnaast over een prachtige laminaatvloer en een mooie houten kledingkast.

De woonlocatie is ideaal aangezien het dichtbij het centrum is gelegen, het Noorderplantsoen en het winkelcentrum Westerhaven. Bovendien ligt het Rijksuniversiteit van Groningen op 5 minuten fietsafstand en is het Zernike complex ook gemakkelijk met het Openbaar Vervoer te bereiken. Kortom ideaal voor een student.

De studio bevindt zich tevens in een goed onderhouden pand waarin wekelijks schoongemaakt wordt. Daarnaast is in het pand een mogelijkheid om een fiets te stallen. Op de begane grond is een nieuwe supermarkt gekomen dus boodschappen doen kost weinig tijd.

Voor de woonruimte geldt een minimale huurperiode van 12 maanden. Huisdieren zijn in het pand niet toegestaan. Ben je geïnteresseerd in deze woonruimte? Reageer dan zo spoedig mogelijk.


  Oppervlakte:  20,00m²
  Energielabel:  F
  Huurtoeslag mogelijk:  Nee
Exclusief nutsvoorzieningen

Kenmerken

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier

Kenmerken
Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier