Over ons - Woldring Verhuur Over ons - Woldring Verhuur

Over ons

Regionale verhuurder in Groningen

Woldring Verhuur is een onafhankelijke projectontwikkelaar en een grote, regionale verhuurder die actief is in de Stad Groningen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een zeer bekende naam op het gebied van het verhuren van appartementen, studio’s, kamers, huizen en winkels. Bijna iedereen in de Stad kent ons en daar zijn we erg trots op.

Onze missie

Sinds 1911 is het bedrijf al actief in Groningen. Wat ooit begon als een klein en luxe warenhuis, is uitgegroeid tot het verhuurbedrijf wat het vandaag de dag is. Als een oorspronkelijk familiebedrijf uit de regio zijn we vanaf dag één zeer betrokken met al haar inwoners. Daarom hebben we een heel duidelijk doel. Zorgen voor veilige, moderne en vooral fijne huisvesting in de Stad.

Dit is een unieke uitdaging, aangezien de woningmarkt nooit stil staat. Zeker niet in zo’n grote studentenstad als Groningen. Elke dag vragen we meer van onszelf en leggen we de lat hoger, om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Iedereen kan daarom met een gerust hart een woning huren bij dit jonge en ambitieuze team.

Ons team

Bij Woldring Verhuur werken er verschillende mensen uit alle hoeken van de samenleving op verschillende niveaus. Hoewel iedereen zijn eigen taak heeft, helpt iedereen elkaar waar nodig. Zo kunnen we bouwen op ieder zijn individuele kracht, maar staan we sterker als een team.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Check dan hier onze vrije vacatures of meer informatie over hoe je een open sollicitatie kunt sturen.

Ons aanbod

Ons aanbod in de woningmarkt verandert continu. Momenteel beheren wij meer dan 600 woonruimten en ruimtes voor commerciële doeleinden. Bij ons kan je een woning huren in Groningen die vast en zeker bij je past.

Alle woonruimten van Woldring Verhuur worden momenteel bewoond. Ons vrijkomende aanbod hangt dus af van deze huurovereenkomsten. Alleen als deze bestaande overeenkomsten aflopen of worden beëindigd, komt er weer nieuw aanbod vrij. Het kan daarom voorkomen dat we in de ene maand meer vrije huurwoningen hebben dan een andere maand.

Zodra er bij Woldring Verhuur een woonruimte vrijkomt, wordt dit zo snel mogelijk op onze website geplaatst. Uit ervaring kunnen we zeggen dat de meeste contracten aan het eind van de maand worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal een maand. Dat betekent bijvoorbeeld dat eind augustus een huurovereenkomst wordt beëindigd per 1 oktober. Op de achtergrond worden er dan verschillende acties in gang gezet die enig tijd in beslag nemen. In dit voorbeeld betekent dat, dat we uiterlijk begin september nieuw aanbod op onze website plaatsen, die dus per 1 oktober kan worden gehuurd.

Contact

Heb je ons aanbod bekeken en heb je interesse in een bepaalde woonruimte? Gebruik dan het contactformulier op de pagina van die specifieke woonruimte. Onze collega’s zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen over de vervolgstappen.

Voor andere vragen of opmerkingen, kun je ons mailen via verhuur@woldringverhuur.nl of bellen via tel: 050-3600318.