Friesestraatweg 149-38 - Woldring Verhuur Friesestraatweg 149-38 - Woldring Verhuur
Friesestraatweg 149-38  /  Groningen
Niet beschikbaar

Binnenkort Beschikbaar! Een modern en luxueus appartement.

 

Het appartement:

Het appartement bevindt zich op de 2e etage van de Woldring locatie en heeft een aparte slaapkamer. Dit appartement beschikt over centrale vloerverwarming en – koeling en is daarnaast zeer goed geïsoleerd. Ook is er ventilatie in de woonruimte aanwezig. Vanuit het appartement heb je een prachtig uitzicht op de voorbijvarende boten in het Reitdiep.

Bij binnenkomst in de woonruimte zie je meteen de goed uitgeruste keuken. Deze is voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast (met vriezer), combi-oven dubbele spoelbak met mengkraan en inductie kookplaat.

De badkamer beschikt over een ruime regendouche, wastafel, toilet, radiator en aansluiting voor de wasmachine en eventueel een droger.

Het complex: 

De Woldring locatie heeft een centrale ligging. Er is een huismeester, technische en schoonmaakdienst in eigen beheer. Ook is er een fitnessruimte (met sauna) waar huurders gebruik van kunnen maken. Het complex heeft camera bewaking en een pakketpunt van “de Buren”.

Zomers is het heerlijk aan het water of in de binnentuin.

Ligging:

Dit recent nieuw opgeleverde wooncomplex ligt op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Groningen. Ook Zernike Campus is ook binnen 10 minuten te bereiken. Boodschappen doen kan al na 2 minuten fietsen.

Goed om te weten:

De huurprijs is exclusief servicekosten (€105,00) en nutsvoorzieningen. Een huisdier en roken is in het gehele complex niet toegestaan.

Geïnteresseerd in dit appartement? Laat het ons snel weten!


  Oppervlakte:  49,00m²
  Energielabel:  A+
  Huurtoeslag mogelijk:  Nee
Exclusief nutsvoorzieningen

Kenmerken

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier

Kenmerken
Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier