Friesestraatweg 153-10 - Woldring Verhuur Friesestraatweg 153-10 - Woldring Verhuur
Friesestraatweg 153-10  /  Groningen
Niet beschikbaar

Modern en luxe appartement in de Woldring Locatie.

We krijgen een ruim appartement met zicht op de waterkant beschikbaar! Dit appartement beschikt over vloerverwarming en -koeling en is super goed geïsoleerd. De woonruimte is ook uitgerust met een ventilatiesysteem. Daarnaast heeft de woonruimte een ruime keuken met allerlei inbouw apparatuur zoals, inductie-kookplaat, combi magnetron, vaatwasmachine, ruime koelkast met diepvries combinatie en een granieten aanrecht met luxe kraan. De woonruimte heeft één aparte slaapkamer.

In de badkamer vind je een ruime regendouche, toilet en een wastafel met opbergruimte. Ook in deze ruimte is een ventilatiesysteem aanwezig.

Er is camerabewaking, een huismeester, schoonmaakdienst, eigen fietsenstalling en een groot fitnesscentrum met sauna in het wooncomplex. Op het “binnenplein” kunt u gezellig in de zon zitten en op de trappen bij de waterkant is het heerlijk vertoeven. Ook is het stadscentrum slechts een paar minuten fietsen en ook Zernike Campus is snel te bereiken. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Prijs is excl. servicekosten (€100,00 p/maand).


  Oppervlakte:  52,00m²
  Energielabel:  A+
  Huurtoeslag mogelijk:  Nee
Exclusief nutsvoorzieningen

Kenmerken

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier

Kenmerken
Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier