Friesestraatweg 153-39 - Woldring Verhuur Friesestraatweg 153-39 - Woldring Verhuur
Friesestraatweg 153-39  /  Groningen
Niet beschikbaar

Zelfstandig modern appartement met uitzicht op het binnenplein.

Deze woning is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan centrale warmte en koeling. Daar naast is er een schitterende, ruime keuken met inductie-kookplaat, afzuigkap, oven-magnetron, afwasmachine, ruime koelkast met diepvries combinatie en een granieten aanrecht met luxe kraan. Ook heb je de beschikking tot een prachtige badkamer met design-radiator, fijne douche, wastafel, toilet en spiegelkast met verlichting. Compleet met LED verlichting, rookmelder, PVC laminaat en gordijnrails. Er is een aparte slaapkamer aanwezig en bovendien is dit appartement super goed geïsoleerd.

Het appartement bevindt zich in de Woldring Locatie. Dit gebouw eindigde in de top 3 tijdens de Groninger Architectuurmaand in 2020. Er is camerabewaking, een huismeester, schoonmaakdienst, eigen fietsenstalling en een groot fitnescentrum met sauna in het wooncomplex. Op het binnenplein kan je gezellig in de zon zitten en op de trappen bij de waterkant is het heerlijk vertoeven.

De servicekosten bedragen €85,00 p/maand (excl. nutsvoorzieningen). Huisdieren zijn niet toegestaan. Huurtoeslag helaas niet mogelijk.

Interesse? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Meer informatie over het appartement en het complex vind je op www.dewoldringlocatie.nl.


  Oppervlakte:  32,00m²
  Energielabel:  A+
  Huurtoeslag mogelijk:  Nee
Exclusief nutsvoorzieningen

Kenmerken

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier

Kenmerken
Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen
Nog geen account? Klik dan hier