Woldring Verhuur

Hoe werken wij?


Op deze pagina zullen we globaal uitleggen hoe het traject, van het tot stand komen van een huurovereenkomst, verloopt en tevens vermelden we aan welke voorwaarden een kandidaat huurder moet voldoen. 
Mocht u na het raadplegen van onze aanbod-pagina geïnteresseerd zijn in een kamer, studio of appartement, dan kunt u ons contactformulier invullen.

Zodra wij het contactformulier hebben ontvangen, krijgt u zo spoedig mogelijk van ons een reactie. Indien u serieus geïnteresseerd bent, zullen wij een afspraak maken voor een bezichtiging van de woonruimte.

Mocht u na het bekijken van de woonruimte tot huur willen overgaan en wanneer het voor ons op dat moment mogelijk is om u direct te melden of de huurtransactie door kan gaan, dan maken wij vervolgens een huurcontract op. Na het voldoen van de financiële verplichtingen en ondertekening van het contract is de woonruimte aan u officieel verhuurd. Op de overeengekomen datum kunt u de sleutel van de woonruimte in ontvangst nemen op ons kantoor. Wij zijn op werkdagen geopend tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Huurvoorwaarden:
Om bij Woldring Verhuur een woonruimte te kunnen huren, dient u als huurder aan een paar voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden hebben onder andere betrekking op de financiële verplichtingen : 
* Het probleemloos kunnen voldoen van huurprijs,
* Voor het wonen in "de Woldring Locatie" vragen wij 2 x de netto maandhuur als borg + voor bewoners onder de 30 jaar ook nog een borgsteller.
* Voor het wonen in onze woonruimtes in de binnenstad vragen wij 1 maand bruto huur als borg + een borgsteller. Buitenlandse huurders dienen 2 maanden bruto huur als borg te voldoen.
* Huurbetaling moet kunnen gaan via een automatisch incasso,

Om het wonen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, stellen we ook nog een aantal voorwaarden op het sociale vlak : 
* Geen huisdieren,
* Geen drugsgebruik,
* Geen wapenbezit,
* Geen overlast veroorzaken.