Team Woldring Verhuur beleeft stralende dag tijdens 4 mijl - Woldring Verhuur Team Woldring Verhuur beleeft stralende dag tijdens 4 mijl - Woldring Verhuur

Team Woldring Verhuur beleeft stralende dag tijdens 4 mijl

Door Jorin Onclin - Geplaatst op 21-05-2024

Groepsfoto Team Woldring Verhuur tijdens 4 mijl

Afgelopen zondag vond de 34ste editie van de 4 mijl van Groningen plaats. Verschillende bedrijven waren vertegenwoordigd tijdens dit evenement, waaronder het ras-Groningse Woldring Verhuur. Wij kijken terug op een geslaagde middag en zijn trots op onze prestaties!

Team Woldring Verhuur deed mee met een groot gezelschap bestaande uit een aantal medewerkers, familieleden en zaakrelaties. Onder het nom ”samen sterker dan alleen” is het team samen naar Haren gereisd om vervolgens tegelijk te beginnen bij de start. De loop was individueel, maar verschillende teamleden hebben elkaar naar de finish geholpen. Het versterken van de teamspirit is daarmee ook de belangrijkste winst van de dag, hoewel we ook zeker trots zijn op de fantastische eindtijden die zijn neergezet. Woldring Verhuur bedankt organisator Golazo voor het opzetten van dit fantastisch event en uiteraard ook Café Soestdijk voor een geslaagde derde helft. Tot volgend jaar!