Woldring biedt Mamamini een nieuw onderkomen - Woldring Verhuur Woldring biedt Mamamini een nieuw onderkomen - Woldring Verhuur

Woldring biedt Mamamini een nieuw onderkomen

Door Jorin Onclin - Geplaatst op 27-09-2022

Op 8 oktober zal deze kledingboetiek de deuren openen

(Foto via Mamamini)

Onze commerciële ruimte op Oosterstraat 19 heeft een nieuwe aanwinst. Tweedehandswinkel Mamamini opent op dit adres een kledingboetiek waar tweedehands- en vintage kleding zal worden verkocht. Op 8 oktober om 12 uur staat een feestelijke opening gepland.

Het bedrijf is sinds 1989 een gevestigde naam in de Stad. Op verschillende locaties in Groningen kan men terecht voor tweedehands goederen voor een goede prijs en uitstekende kwaliteit. Voor kleding heeft Mamamini een aparte locatie, welke dus op korte termijn verhuist naar ons gebouw op de Oosterstraat. We zijn erg blij met de komst van deze nieuwe winkel.

Met de komst van deze zaak gebeurt er iets zeer bijzonders in de Oosterstraat. Mamamini is namelijk de vijfde (!) winkel in deze winkelstraat die zich richt op de verkoop van tweedehands kleding. Liefhebbers van retro- of vintagekleding, sla je slag in de ”vintagehoofdstraat” van het noorden!