Woldring Verhuur

Nieuwbouw project: "de Woldring Locatie"


Wij zijn bezig met de bouw van een schitterend wooncomplex met 435 appartementen. Zelfstandige, luxe en comfortabele appartementen. Op dit moment zijn er bijna 2000 inschrijvingen binnen en dus heb geduld en begrip voor de drukke situatie waarin wij ons bevinden. Alle appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en dus verbruikt u weinig energie en daarnaast hebben ze ook nog een prachtig uitzicht. Alle appartementen hebben een woonkamer met een open keuken met koelkast, afwasmachine, afzuigkap, magnetron-oven, inductie-kookplaat en verlichting. Verder een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet en de meeste appartementen hebben 1of 2 aparte slaapkamers. De oppervlaktes van de mééste appartementen variëren tussen de 30 en de 50 M2. Prijzen van de mééste appartementen liggen tussen €646= en €995=. Bij deze kale huurprijs komt maandelijks nog een voorschot voor bijkomende diensten van €85,00 p/maand. Bovenin zijn er enkele luxe en grotere penthouses beschikbaar. 

Aan de voorkant komen enkele commerciële ruimten (denk aan een pizzeria, restaurant, broodjeswinkel, kantoor, gezondheidszorg, etc.) en tevens zal ons eigen hoofdkantoor hier ook gevestigd worden.

Voor alle bewoners is een groot fitnesscentrum met sauna beschikbaar. Geplande oplevering vanaf oktober tot eind november 2019.

Kijk vanaf nu op: www.dewoldringlocatie.nl