Woldring Verhuur

Nieuwbouw project Friesestraatweg 145 Groningen


Wij zijn inmiddels gestart met de bouw van een fantastisch mooi wooncomplex waar 435 appartementen in komen. Zelfstandige, luxe en comfortabele appartementen waar men huurtoeslag op kan aanvragen. Alle appartementen zijn goed geïsoleerd en hebben een prachtig uitzicht. Alle appartementen hebben een woonkamer met een open keuken waarin een koelkast, afwasmachine, afzuigkap, magnetron-oven, inductie-kookplaat, etc. aanwezig is. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en toilet en bijna alle appartenten hebben ook een aparte slaapkamer. De oppervlaktes van de appartementen verschillen onderling maar variëren tussen de 25 en de 50 vierkante meter.

Ook komen er aan de voorkant verschillende commerciële ruimten (denk aan een pizzeria, restaurant, broodjeswinkel, kantoor, gezondheidszorg zoals tandartsen praktijk, etc.) en tevens zal ons eigen hoofdkantoor hier ook gevestigd worden.

Voor alle bewoners zal er tevens een groot fitnesscentrum met sauna komen. Prijzen variëren tussen 595 en 995 euro. Alles zal klaar zijn in augustus / september 2019 en wij starten met de inschrijving voor de huurders per januari 2019.

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust! Telefoon: 050-3600318.De oude meubelwinkel

 


De sloop is klaar


De grond is bouwrijp gemaakt


Het te bouwen pand vanaf de zuid oost kant


Het te bouwen pand vanaf de Noord west kant


Ingang noord zijde


Ingang parkeerdek auto's / fietsers

 


Spaanse trappen aan de waterkant


430 hele lange heipalen


Speciale machine om heipalen zo geruisloos mogelijk de grond in te schroeven


Heistelling in actie


Voorbereidende werkzaamheden