Woldring Verhuur aanwezig bij 35ste editie van de 4 Mijl - Woldring Verhuur Woldring Verhuur aanwezig bij 35ste editie van de 4 Mijl - Woldring Verhuur

Woldring Verhuur aanwezig bij 35ste editie van de 4 Mijl

Door Jorin Onclin - Geplaatst op 12-06-2024

Een topprestatie van iedere deelnemer

Afgelopen zondag stond de 35ste editie van De 4 Mijl van Groningen op het programma. Na het succes van vorig jaar stond het team te popelen om ook dit jaar mee te lopen. Het werd een onvergetelijke dag.

Een terugblik naar het evenement. Hoewel de weervoorspelling slecht is, maakt de zon overuren, is het bijna windstil en heerst er over het algemeen een zeer aangename temperatuur. ”Ideaal loopweer!” aldus één van de ervaren lopers die Woldring Verhuur vertegenwoordigt. Aangekomen op station Haren loopt het team gezamenlijk naar het juiste start vak en volgt er een korte warming up. De sfeer zit er goed in, er wordt veel gelachen en onderling ontstaat er wat lichte competitie. Als het startschot klinkt rond 13:30 uur schiet iedereen uit de startblokken. Op naar de Vismarkt.

Over de 4 Mijl

De 4 Mijl van Groningen is een jaarlijks hardloopevenement welke in 2022 voor de 35ste keer werd georganiseerd. Elke 2e zondag van oktober lopen duizenden deelnemers van Haren tot aan de Vismarkt in Groningen. Deze afstand bedraagt zo’n 6,4 kilometer (4 mijl) en is daarom zeer toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Woldring Verhuur deed mee aan de bedrijvenloop en startte daarom gezamenlijk met andere bedrijven uit de regio.

Trots

Nadat iedereen De 4 Mijl uit heeft gelopen, gaat het team gezamenlijk naar café Soestdijk in de Peperstraat. Die derde helft hebben ze dik verdiend. Stuk voor stuk hebben de deelnemers een fantastische prestatie geleverd. Woldring Verhuur kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Tot volgend jaar!