Woldring Verhuur

Vacatures


Adjunct-Directeur Vastgoed

Woldring Verhuur

Groningen

29 september 2019

 

Werkervaring: 5 jaar |      80-100%

Bedrijfsinformatie
Woldring Verhuur is een ontwikkelende vastgoedbelegger en een grote, regionale verhuurder die actief is in de Stad Groningen en voert het volledig beheer over een omvangrijke eigen vastgoedportefeuille.
Met bijna 650 appartementen, studio’s, huizen en meerdere winkelpanden verspreid over de gehele binnenstad en een decennialange ervaring in de verhuur van woonruimtes, staan wij garant voor de veiligheid van onze huurders en tevens voor hun wooncomfort en -kwaliteit. In november 2019 wordt het prachtige nieuwe wooncomplex “de Woldring Locatie” met 435 appartementen, fitnessruimte en vier commerciële ruimten, in gebruik genomen door studenten en starters.

Wij zoeken op korte termijn een adjunct-directeur Vastgoed.

Functieomschrijving
Het accent voor de komende jaren ligt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het optimaliseren van de verhuur.

De adjunct-directeur Vastgoed valt direct onder de algemeen directeur en geeft leiding aan een team van professionals op het gebied van de instandhouding en verduurzaming van ons vastgoed. Onze afdelingen bestaan uit: administratie, property management, techniek, service en onderhoud. Dit enthousiaste kernteam bestaat uit ruim 10 werknemers.

De adjunct-directeur Vastgoed van Woldring Verhuur stuurt op processen, geeft richting, verbindt, stuurt aan, delegeert, coacht, geeft kaders mee, betrekt en begeleidt en vervult een voorbeeldfunctie. Tevens brengt hij energie en inspiratie in de organisatie. Hij kan goed schakelen tussen strategie en uitvoering, tussen inhoud en proces. Daarnaast geeft hij zichtbaar vorm aan de ontwikkeling van de medewerkers. HRM-taken vallen onder de adjunct-directeur Vastgoed.

Persoonsprofiel
Je beschikt minimaal over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur via een opleiding op het gebied van vastgoed of facility management. Je hebt ervaring met beleid- en strategieontwikkeling. Je hebt een brede kennis van en ervaring met de vastgoedwereld, bij voorkeur met betrekking tot (woning)verhuur. Je bent op de hoogte van de maatschappelijke en branchegerichte ontwikkelingen.

Je schakelt met gemak tussen strategische en operationele vraagstukken. Je hebt affiniteit met de commerciële en maatschappelijke doelstelling van Woldring Verhuur en bent gedreven om het team met plezier te laten presteren.

Wat zien we graag in je terug? Toegankelijkheid, daadkracht en besluitvaardigheid. Je hebt humor en weet als teamspeler je medewerkers te inspireren en te coachen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidscontract aan voor de duur van één jaar voor 32-40 uur per week in een dynamische omgeving en bij goed functioneren een vaste aanstelling. Je kunt rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Een leven lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd.

Interesse?
Wil je meer informatie, neem dan in eerste instantie contact op met Frank Woldring, algemeen directeur via 06-41492801.
Ben jij de kandidaat die wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 9 oktober 2019 je motivatiebrief en curriculum vitae per e-mail naar Frank Woldring, via: frank@woldringverhuur.nl

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 14 oktober 2019.